сите категории

ЏИМИ VW302

Правосмукалка за стакло безжичен прозорец

Висока ефикасност и чистење без прозорци на прозорец, под

површини, ретровизори и многу повеќе

Силна моќност

Правосмукалка и бришење на сè-во-едно

Лесен, пренослив безжичен дизајн

Долго работно време

VW302- 喷壶 处

Спреј во форма на вентилатор

Спреј во форма на вентилатор од млазницата овозможува рамномерно прицврстување на детергентот на површините за чистење. Главата на микрофибер може да ги избрише и длабоко да ги исчисти површините.

VW302- 刮 嘴 处

200мм иновативна мека лента за гребење со силика гел

Опремен со супер-широк гумен метеж од 200мм, кој има близок допир со површината, не оставајќи трага на површината.

VW302- 水箱 处

100ml резервоар за вода

При чистење, иновативниот спирален воздушен канал истовремено ќе ја вшмукува отпадната вода во резервоарот за вода. Едностепена операција за отворање на резервоарот за одвод за директно фрлање на отпадната вода.

VW302- 电池 处

Со вметната батерија со голем капацитет од 2000mAh и безжичен дизајн, можете слободно да чистите различни места во затворено и надвор без ограничување на кабелот за напојување.

VW302- 手柄 处

Ергономски дизајн на рачката

Ергономскиот дизајн на рачката го прави лесен за да држи кутија млеко. Може да ги преземете и најголемите задачи за чистење со минимален напор, иако по долготрајна употреба.

VW302_vacuum_design1

Правосмукалка и бришење истовремено, ги чисти површините со едно единствено поминување.

Усвојувајќи дизајн на правосмукалка и бришејќи, додека машината ја брише површината, иновативниот спирален воздушен канал ќе ја вшмукува отпадната вода во резервоарот за вода истовремено. Оставањето на површината да блеска. Неговиот прецизен агол помеѓу главата и телото на машината овозможува цврсто контактирање на главата со површината за чистење и поефикасно бришење.

VW302_страно_свитник2

Иновативна лента за гребење мек силициум гел

Двојно моќност за чистење без гребење.

Опремен со супер-широк гумен гумен мека од 200мм. Собира отпадна вода и дамка со ефикасно и лесно чистење тешко достапни области како што се рабовите и празнините. Меката гума има близок допир со површината, не оставајќи трага на површината, оставајќи ја површината за чистење светла и чиста.

VW302_ безжичен_дизајн3

Преносен безжичен дизајн  
Задоволете со чистење на повеќе места

Безжичен дизајн

Бесплатно чистење на различни места во затворен и отворен простор без ограничување на кабелот за напојување.

VW302_ мултифункционален_ стакло_вакуум4

Мултифункционална апликација

Не само да се ограничуваме на чистење прозорци, туку исто така може да исчисти мазни површини како што се маса за чај, огледало во бањата, плочки, прозорец од автомобилот и така натаму.

VW302_spray_wipe5

Спреј и избришете, кажете му збогум на прашината и дамките

VW302_вакуум_брише6

Чекор 1: Распрскувајте го детергентот рамномерно, никаде не најде дамки.

Спреј во форма на вентилатор од млазницата овозможува рамномерно прицврстување на детергентот на површините за чистење. Главата на микрофибер може да ги избрише и длабоко да ги исчисти површините.


Чекор 2: Истовремено чистење со правосмукалка и бришење, ги чисти површините со едно единствено поминување.

VW302_ пријателски_дизајн7

Дизајн на хуманизација за намалување на домашната работа

0.5 килограми лесен и ергономски дизајн на рачката го прават лесен за да држи кутија млеко. Може да ги преземете и најголемите задачи за чистење со минимален напор, иако по долготрајна употреба.

Празен резервоар за одвод во еден чекор, без да се валка раката

Нема потреба да го расклопувате резервоарот за одвод, треба само да го отворите резервоарот за одвод, директно фрлете ја отпадната вода без да ја извалкате раката.

VW302 图

Параметар на производот
  • Име на производот: Правосмукалка за стакло безжичен прозорец JIMMY VW302
  • Капацитет на батеријата: 2000mAh
  • Време на полнење на батеријата: 2 - 3 часа
  • Време на работа на батеријата: Повеќе од 20 минути
  • Номинален напон: 3.6V
  • Номинална моќност: 18W
  • Резервоар за валкана вода: 100ml
  • Бучава: помалку од 70dB
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас