сите категории

Перење со правосмукалка
и бришете во еден чекор

Furniture bottom
чистење

Special hardfloor
четка за четка

Visible washing
систем

Одличен раб
перформанси за чистење

Сребрен јон
антибактериска вода за
долготрајна стерилизација

Одделно цврсто-течно
собирање на смет

слика-1

Видлив систем за перење

слика-2

LED screen shows everything you need

слика-3

Лесно се чисти под мебелот

слика-4

Одделно собирање ѓубре со цврсто-течност

слика-5

Функција за самочистење

слика-6

Четка со тврд под за вакуумирање и работа на тврд под

слика-7

Генерирајте антибактериска вода со сребрен јонски за долгорочна стерилизација

Нова генерација на моќен водоотпорен мотор

JIMMY HW9 upgrades the magnesium alloy waterproof motor, which is fully sealed and waterproof. Motor efficiency improves from 35% to 50%*, making it easy to handle dry and wet garbage.Motor weight reducing by 35%*, JIMMY HW9 is light to carry around.

JIMMY HW9 waterproof motorVacuum, wash and scrub in one step

Composite hardfloor brushroll , combined with two cleaning modes, powerfully and efficiently clean floors of dirt, hair, grease, food residue and other wet and dry debris commonly found in the home

JIMMY HW9 clean wet dry garbageЛесно се чисти под мебелот

JIMMY HW9 can rotate almost180 degrees to lie completely flat to clean into tight spaces with no effort.Easily clean hard to reach floor surface under the sofa, bed, chair etc.

JIMMY HW9 clean under furniture

JIMMY HW9 clean edge

Лесно се чисти раб и агол

JIMMY HW9 exclusive brush head design provides optimized, streak-free cleaning along the wall and hard-to-reach corners.

JIMMY HW9 water spray

Видлив систем за перење

Со самоконтролиран видлив спреј за вода, можете да одлучите да прскате вода во секое време до каде било.

Поефикасно миење на подот со помала количина на вода. Подот брзо се суши по миењето

JIMMY HW9 LED screen

Паметен LED екран на екранот

See the real-time information like remaining run time, power mode, error reminder and etc with LED screen.

JIMMY HW9 sterilisation

99.9% *долготрајна стерилизација

JIMMY HW Pro clean water tank has a built-in antibacterial silver ion material, which can generate silver ion antibacterial water without electricity,effectively sterilizing bacteria and making cleaning more secure.

*Агенција за тестирање: Институт за микробиологија Гуангжу Број на извештај: XJ20193353.

JIMMY HW9 self-cleaning

Самочистење без допир

Со само едно притискање на копче, машината ги мие четкичките и патеката за воздух со чиста вода, ги одржува вашите раце чисти и вашиот дом нема мирис*.

*After self-cleaning, please clean the dirty water tank in time.

JIMMY HW9 water tank

Резервоар за вода со двоен капацитет

Резервоарите за чиста и нечиста вода со голем капацитет ви овозможуваат да чистите поголеми површини без прекин.

Покрај тоа, резервоарот за валкана вода има дизајн за одвојување на цврста течност, што е попогодно за чистење и спречува затнување.

JIMMY HW9 details

More  details
Пакување на производи и додатоци

JIMMY HW9 accessories

недефиниран

Параметри на производот

недефиниран

Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас

Жешки категории