сите категории

JIMMY F6 Нано
Ултразвучен фен за коса

Кисна коса со нано водни јони

Иновативно зголемување на брзината на сушење на косата за 30%

1800W моќност

18L / S Проток на воздух

Нано водени јони

3 Млазници за стилизирање

F6 卖点 图 - 风口 处

18L / S Проток на воздух, 30% побрзо сушење

Најновиот дигитален мотор со голема брзина со турбо вентилатор произведува силен проток на воздух до 18L / S кој брзо поминува низ густа коса. Брзината на сушење на косата е 30% побрза од другите дигитални моторни фен за коса и 6 пати побрза од вообичаената фен за коса со мотор.

F6 卖点 图 - 控制 芯片

Интелигентен чип за контрола на топлина PID

Интелигентната PID технологија за контрола на топлината ја мери температурата на воздухот над 50 пати во секунда, избегнува губење на влага на косата и екстремно оштетување на топлината, ја одржува косата мазна и сјајна.

F6 卖点 图 - 距离 风口 3-4 处 扇叶

Паметна технологија за намалување на бучавата

Дигиталниот мотор со 17 брзини турбо вентилатор значително ја намалува бучавата генерирана од хармонична резонанца на моторот, оставајќи само звук од проток на воздух.

F6- 风 嘴 处

3 Млазници за стилизирање

Млазниците за стилизирање на магнетното поврзување ви помагаат да создадете различни стилови на коса: млазница за измазнување што создава мазен изглед, млазница за стилизирање што создава сечило со голема брзина за стилизирање и млазница за дифузор за дефинирање на кадрици и бранови.

F6 卖点 图 - 挡位 调节 左侧

Негативни Јони Генератор

Негативниот генератор на јони може да ослободи повеќе од 10 милиони единици / см³ од негативни јони во секунда, што го неутрализира статичкиот електрицитет, го намалува разлетувањето, ја зголемува мазноста.

Брзо исушете ја косата за да спречите губење на влага

Ф6_Совлака_1

F6_дигитален_мотор2-2

Дигитален мотор со голема брзина турбо вентилатор

Ја зголемува брзината на сушење на косата за 30% од другите дигитални мотори

Дигитален мотор со голема брзина со турбо вентилатор со 17 листови, произведува силен проток на воздух до 18L / S, брзо поминува низ густа коса, брзината на сушење на косата е 30% побрза од другите дигитални фен за коса и 6 пати побрза од вообичаената фен за коса, не само за да се обезбеди брзо сушење на косата, но исто така и за да се избегне оштетување со постојано прегревање.

 • 17-лист

  Брзиот турбо вентилатор

 • 18L / S

  Силен проток на воздух

 • 30% побрзо

  Брзина на сушење на косата

F6_интелигентна_температурна_контрола3

Интелигентна PID технологија за контрола на топлина

Точно ја регулира и контролира топлината за да ја заштитите вашата коса

Интелигентната PID технологија за контрола на топлината ја мери температурата на воздухот над 50 пати во секунда и ги пренесува податоците на контролниот чип, кога температурата е превисока или прениска, таа автоматски ќе ја прилагоди моќноста на греењето на грејната жица, ќе обезбеди излез на 95 ℃ висока температура, избегнувајте губење на влага во косата, одржувајте ја косата мазна и сјајна.

F6_константна_температура4

Двослојна грејна жица од типот U    
Постојан дизајн на температурата

Иновативна жица за греење со двослоен слој и дизајн на постојана температура, протокот на воздух се загрева рамномерно. Ефикасно осигурете се дека температурата на излезот е порамномерна и поудобна при дување, спречете нерамномерно загревање или прегревање и нежно заштитувајте ја косата.

F6_controlled_air5

Авион со висок притисок и голема брзина на контролиран воздух

Достигнува до коренот на косата директно за брзо сушење и прецизно стилизирање

Концентрирана воздушна патека го намалува воздухот под висок притисок и голема брзина, дува директно до коренот на косата и брзо ја одзема дополнителната вода на површината на косата.

F6_бука_намалување6

Професионална технологија за намалување на бучавата

Дигиталниот мотор со 17 брзини турбо вентилатор значително ја намалува бучавата генерирана од хармонична резонанца на моторот, оставајќи само звук од проток на воздух.

F6_нано_вода7

Брзо исушете ја косата за да спречите губење на влага

Нано водните јони ја хранат косата и го зајакнуваат квалитетот на косата

Нано технологијата црпи влага од воздухот и ја внесува косата со јони богати со влага за да ја подобри мазноста и сјајот на косата. Формирање на слој на заштитна обвивка за да се задржи содржината на влага во косата на 15% од статусот на златна влага.

※ Истражувањата покажуваат дека јони на вода Нано ја хранат косата, ја зајакнуваат косата. Нано водните јони содржат голем број активни радикали на ОХ, кои можат да ги отстранат бактериите, мирисите и да ја задржат влагата. Веќе е применет во климатик и прочистувач на воздухот.

Дополнување на изгубената вода за потхранување на косата

Чувајте ја содржината на влага во косата на 15% од статусот на златна влага

F6_moisture_hair8 (等待 设计 改 图)


Негативните јони го неутрализираат статичкиот електрицитет, го намалуваат разлетувањето, ја зголемуваат мазноста

Генераторот на негативни јони може да ослободи повеќе од 10 милиони единици / см³ негативни јони во секунда

F6_негативен_ион9


Млазници за стил за да создадете различни стилови на коса

Млазниците за стилизирање на магнетната врска ви помагаат да создадете различни стилови на коса

F6_styling_tools10

F6_мазнување_нознак11

Измазнувачка млазница

Сува коса со мазен и нежен проток на воздух

Користете ја млазницата за измазнување за да ја исушите косата во правецот во кој ја чешлате, создадете мазен изглед.

F6_styling_млазница12

Млазница за стилизирање

Создадете различен тип на коса користејќи млазница за стилизирање

Широкиот и тенок дизајн на стилската млазница создава сечило со голема брзина, совршено за стилизирање. И бидејќи воздухот е концентриран, можете точно да стилизирате еден дел, без да го нарушите остатокот.

F6_дифузер_млазница13

Млазницата со дифузер ви помага да ги дефинирате кадрици и бранови

Распрснувајќи го протокот на воздух со негативни јони и јони на вода рамномерно околу вашите кадрици, млазницата за дифузер ви помага да ја намалите фризурата и да ги дефинирате кадрици и бранови.

F6_variable_mode14

Обезбедени се варијабилни режими и поставки за различни потреби

Разновидни режими и поставки за да ја задоволите вашата потреба за стилизирање на различни типови коса.

F6_елегантен_дизајн15

Елегантен дизајн со нежна завршна обработка

Елегантен и луксузен дизајн, нежна и мазна завршна обработка, удобен за држење.

F6_parameter_product16

Параметар на производот
 • Име на производ: JIMMY Nano Ултразвучен фен за коса F6
 • Номинален напон: 220-240V
 • Номинална моќност: 1800W
 • Тип на мотор: Дигитален мотор со голема брзина
 • Максимална бучава: 75dB (A)
 • Максимален волумен на воздух: 18L / S
 • Должина на кабелот за напојување: 1.8м
 • Нето тежина: 500g
 • Додатоци: млазница за брзо сушење / млазница за стилизирање / млазница за дифузор
 • Тип на приклучок: VDE
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас