сите категории

IMИМИ ЈВ12
Правосмукалка против грини

Strong and high frequency tapping
Ultrasonic mite removal
UV-C sterilization

Силна моќност од 400 W

Ултразвук
Уништи ги нервите на грини

UV-C sterilization
Убива 99.99% бактерии

Composite brushroll
Длабоко и брзо допирање

Dual cyclone system Constant suction

Wide suction port
Отстранете ги грините поефикасно

超声波标志处

20000HZ-50000HZ Powerful ultrasound

Ултразвукот може да ги уништи нервите на грините, да го спречи растот на грините и ефикасно да ги елиминира грините долго време. Безбедно за бебиња.

紫外线标志处

Професионална UV-C ламба

УВ-Ц светлината елиминира 99.9% од бактериите и вирусите и ги парализира грините и ја забавува нивната способност да се размножуваат.

尘杯标志处

Двојна циклонска филтрација

Патентирана двоциклонска филтрација, избегнувајќи повторно ослободување на штетните бактерии и патогени во воздухот.

滚刷标志处

Патентиран натпреварувачки четка

Допрете ја површината со силни вибрации за да ги отстраните грините.
Четката е специјално дизајнирана за вакуумирање на душеци, кревети, софи, тапацир и други слични површини без никаква штета.

Shocking Fact

Прашинскиот грини насекаде, кој е еден од главните извори на алергени во затворен простор кој може да предизвика дерматитис, астма и алергиски ринитис итн.

JV12-1920_01

You need a professional assistant

JV12-1920_03

Strong power, deep removal of dust mites and bacteria

Powerful 400W high precision motor

JV12-1920_05

Patented composite brushroll removes mite deep from mattress

With soft rubber strip+soft hair strip, 20840 times/min strong tapping, can easily pick up fine dust and dust mites deeply and strongly without damaging mattress surface.

JV12-1920_07

JV12-1920_09

Ултразвукот ефикасно ги убива прашинските грини

Ultrasound can destroy the nerves of the mites, prevent the growth of mites, and effectively eliminate the mites for a long time. Safe for babies.

JV12-1920_11

УВ УВ убива 99.99% бактерии

JIMMY JV12 anti-mite vacuum cleaner releases 253nm ultraviolet wavelength to destroy mite cells, can kill 99.99% mites and bacteria. And when the machine leaves the surface, the UV lamp will automatically turn off to avoid ultraviolet radiation damage.

JV12-1920_13

Certified by the British

Allergy Foundation
Ефект на отстранување на прашина и алергија, тестиран и сертифициран од професионална агенција, стапка на отстранување на грини од 99.99%.

JV12-1920_15

Систем за двоциклонска филтрација

Патентирана технологија за филтрирање со двојни циклони, одделни грини и прашина од воздухот, помалку затнување на чашата за прашина, машинското вшмукување е поконстантно.

12_01

220mm wide suction port

Ефикасноста е значително подобрена, чистејќи го креветот само за неколку минути.

12_03

Дизајн што може да се пере

Dust cup, dust cup cover and MIF filter are all washable.
One-key to take apart and wash, more convenient.

JV12-1920

Низок шум

Low working sound, more comfortable to use.

12_05

More product details

JV21 001bx

Конфигурација на производот
 • Номинална моќност: 400W
 • Номинален напон: 220-240V
 • Моќност на УВ ламба: 6W
 • Начин на филтрација: MIF
 • Работен шум: 75dBA
 • Капацитет на чаша за прав: 0.4L
 • Должина на кабелот за напојување: 5м
 • УВ стерилизација: Да
 • Ultrasonic technology: Yes
 • Замена на MIF филтер: 1
 • Четка за чистење: 1
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас

Жешки категории