сите категории

IMИМИ WB73
Правосмукалка против грини

600W силно вшмукување
Интелигентно препознавање прашина
УВ и ултразвук

600W Силна моќност

Двоен циклонски систем
Избегнувајте секундарно загадување

Двоен мотор
Допрете силно

Композитна четка
Длабоко и брзо допирање

Ултразвук и УВ
>99.9% стапка на отстранување на грини

3 различни режими
Нега на површината на душекот

图标1处

Патентиран натпреварувачки четка

Допрете ја површината со силни вибрации за да ги отстраните грините.
Четката е специјално дизајнирана за вакуумирање на душеци, кревети, софи, тапацир и други слични површини без никаква штета.

图标2处

Двојна циклонска филтрација

Патентирана двоциклонска филтрација, избегнувајќи повторно ослободување на штетните бактерии и патогени во воздухот.

图标3处

УВ убивање 99.99% бактерии

УВ-Ц светлината елиминира 99.9% од бактериите и вирусите и ги парализира грините од прашина и ја забавува нивната способност за размножување.

图标4处

Ултразвукот ефикасно ги убива прашинските грини

Ултразвукот може да ги уништи нервите на грините, да го спречи растот на грините и ефикасно да ги елиминира грините долго време. Безбедно за бебиња.

图标5处

Паметен сензор за прашина/грини

Интелигентниот сензор за откривање може со голема прецизност да ги пресмета грините од прашина во околината.

Грини од прашина се насекаде

Истражувањата покажаа дека грини, полен, коса, првут, бактерии и други алергени може лесно да се најдат во „чистиот“ кревет и софата. Во 13270 g прашина од креветот има до 1 грини. 

1


Штета од грини

2


Уживајте во здрав и длабок сон

Допрете силно со LED UV и ултразвучна технологија за длабоко чистење на прашините и бактериите на креветите, перниците и софите. Заштитете го здравјето на вас и вашето семејство.

3


Патентирана* композитна четка за четка го отстранува грините длабоко од душекот

Патентирана мека гумена лента + композитна четка за мека лента за коса, со независен мотор за четкички, IMMY WB73 може лесно да собере ситна прашина и грини длабоко во душекот без да ја оштети неговата површина.

4

5

6

Двојните мотори од 600 W создаваат силна моќ на вшмукување

Новата генерација на надграден мотор со висока прецизност обезбедува моќност од 600 W и прави помал шум, заштедува енергија и ефикасен.

8

LED УВ и ултразвучна технологија

Двојна стерилизација и отстранување на грини, може да се постигне (99.9% стапка на отстранување на грини). Во исто време, ултразвучните бранови ја запираат репродукцијата и јадењето на грините, така што грините можат безбедно и брзо да се отстранат.

12

Технологија на двојна циклонска филтрација

Патентирана* технологија за филтрирање со двојни циклони, одвоени прашински грини и прашина од воздухот, помалку затнување на чашата за прав, машинското вшмукување е поконстантно.

7

Паметен сензор за прашина/грини

Интелигентниот сензор за откривање може со голема прецизност да ги пресмета грините од прашина во околината.
Кога LED светлото ќе стане црвено, тоа значи дека има повеќе прашина/прашина, а кога станува сино, тоа значи дека површината е чиста.

9

Сертифициран од Фондацијата Алергија Велика Британија

Ефект за отстранување на грини и алергија на прав и тестиран од професионална агенција, стапка на отстранување на грини 99.9%.

10

14 kpa напна вшмукување

Моќен вшмукување со 14 KPa, ја победува прашината од длабочината на душекот, постелнината, софата, ќебето и перничето.

11

240mm
Вшмукување пристаниште

Ефикасноста е значително подобрена, чистејќи го креветот само за неколку минути.

13

3 различни режими

3 режими може да ги задоволат вашите различни потреби за чистење, чисти на место, без оштетување на облеката.

14

Една машина за повеќекратна употреба


参数白底图

Параметар на производот
 • Номинална моќност: 600W
 • Номинален напон: 220-240VV
 • Начин на филтрација: MIF
 • Работен шум: ≤78dBA
 • Капацитет на чаша прашина: 0.5L
 • Должина на кодот за напојување: 5M
 • Сензор за прашина: Да
 • УВ стерилизација: Да
 • Ултразвук: Да
 • Замена на MIF филтер: 1
 • Четка за чистење: 1
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас