сите категории

JIMMY паметен вентилатор JF41 Pro

Удобен природен ветер
Тивко и заштеда на енергија/Агол на нишање 360°

Долго ефективно растојание на дување од 15 милиони

7 сечила на вентилаторот дуваат како пролетен ветер

Тивка работа помалку од 32dB

Агол на замав 360 °

Поврзана е паметна апликација

7 сечила на вентилаторот

Опремено со 7 сечила во форма на крило, средината на сечилото е со лак дизајнирана како крилја на галеб, што го промовира протокот на воздух и може да дува дури 15 милиони.

Агол на замав 360 °

Патентираниот дизајн на вртење на главата на вентилаторот од 360 ° може ефикасно да циркулира воздух во просторијата. Прилагодете го аголот на замав рачно или преку далечински управувач.

Дигитален мотор без четки

Мотор со променлива брзина, симулирајте пореален природен ветер. Дигиталниот мотор без четки се користи со високо-прецизно лежиште, го намалува бучавата за 30%.

Долго ефективно растојание на дување од 15 милиони

Испраќање на природен студен ветер далеку.

Агол на замав 360 °

Да се ​​чувствувате кул ветер во секој агол од собата.

Патентираниот дизајн на ротирачка глава на вентилаторот * 360 ° може ефикасно да циркулира воздух во просторијата и да ја прилагоди температурната разлика, да направи да се чувствувате поизбалансирана температура на секој агол.

No Патент бр: 201720277639.3


Патентирана технологија на сечилото во форма на крило 7 *

Сечилата на вентилаторот во форма на крило создаваат спирален проток на воздух, правејќи го ветерот понежен и удобен.

Патентиран дизајн на сечила на бионички вентилатори од 7 парчиња, дизајнирани според формата на крилјата на галебите, создаваат многу постабилен проток на воздух во форма на спирала. Корисниците се чувствуваат покул и понежно.

No број на патент: 201710169430.X

Уживајте во удобен и природен ветер тивко

Дигиталниот мотор без четки се користи со лежиште со висока прецизност, го намалува шумот за 30%. r Сечилата во облик на крила во голема мера ја намалуваат отпорноста на вибрации и ветер, работниот шум при бучавата при спиење е само 30 dBA.


Поврзана е паметна апликација

Контролирајте го вашиот вентилатор преку апликацијата „JIMMY samart life“, можете да ги направите вашите поставки за вентилаторот дома или на отворено, вклучувајќи ја брзината на ветерот, аголот на замавнување, тајмингот, режимот итн.Повеќе режим на ветер, ви носи различен природен ветер.

Можете да изберете најсоодветен режим на ветер за себе од различните режими на природен ветер обезбедени од JF41 Pro.

Дигитален мотор без четки, тивко ви овозможува ладен и природен ветер

Безгален мотор со променлива брзина со извонреден рутински алгоритам, при промена на различен режим на ветер, целата машина ќе остане стабилна без вибрации и брзината на ветерот се менува непречено и природно.

Дигиталниот мотор без четки се користи со високо-прецизно лежиште, го намалува бучавата за 30%.

Едноставен дизајн, лесен за составување и чистење

Вентилаторот JF41 Pro е дизајниран поедноставен за лесно склопување и расклопување, правејќи ја машината лесна за склопување и чистење. Дизајнот со мала тежина го олеснува носењето во различни простории, внатре или надвор.

Долг животен век 20000H

Дигиталниот мотор без четки нема абење на јаглеродна четка и во голема мера го промовира работниот век. Во континуирана работна состојба, времето на работа на дигиталниот мотор без четки може да достигне дури 20000H, додека работниот век на другите нормални вентилатори е само 1000H.

Параметар на производот
 • Име на производ: JIMMY JF41 Pro паметен вертикален вентилатор за под
 • Ветување: 20W
 • Напон: 220V
 • Оддалеченост на протокот на воздух: 15 милиони
 • Брзина на проток на воздух: .4.3M / S
 • Агол на замав: 30º / 60º / 360º
 • Висина: 120 см
 • Бучава: 30dB (режим на мирување)
 • Време: 1-7ч
 • Должина на кабелот за напојување: 1.8M

 • Паметна контрола на АПП: да

Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас