сите категории

IMИМИ БХ6
Правосмукалка против грини

600W силно вшмукување
УВ и ултразвучна стерилизација
Интелигентно препознавање прашина

Патентирана четка
Длабоко и брзо допирање

600W
Силна моќ

Технологија за чувствителност на прашина
Откријте го бројот на прашина

Ултразвук и УВ
>99.99% стапка на отстранување на грини

Двоен циклонски систем
Избегнувајте секундарно загадување

Вшмукувачка порта 240 мм
Отстранете ги грините поефикасно

图标1处

Патентиран натпреварувачки четка

Допрете ја површината со силни вибрации за да ги отстраните грините.
Четката е специјално дизајнирана за вакуумирање на душеци, кревети, софи, тапацир и други слични површини без никаква штета.

图标2处

Двојна циклонска филтрација

Патентирана двоциклонска филтрација, избегнувајќи повторно ослободување на штетните бактерии и патогени во воздухот.

图标3处

УВ убивање 99.99% бактерии

УВ-Ц светлината елиминира 99.9% од бактериите и вирусите и ги парализира грините од прашина и ја забавува нивната способност за размножување.

图标4处

Ултразвукот ефикасно ги убива прашинските грини

Ултразвукот може да ги уништи нервите на грините, да го спречи растот на грините и ефикасно да ги елиминира грините долго време. Безбедно за бебиња.

图标5处

Паметен сензор за прашина/грини

Интелигентниот сензор за откривање може со голема прецизност да ги пресмета грините од прашина во околината.

Грини од прашина се насекаде

Истражувањата покажаа дека грини, полен, коса, првут, бактерии и други алергени може лесно да се најдат во „чистиот“ кревет и софата. Во 13270 g прашина од креветот има до 1 грини.

измени


Патентирана композитна четка
ја отстранува грината длабоко од душекот

Патентирана мека гумена лента + композитна четка за мека лента за коса, со независен мотор за четкички, JIMMY BX6 може лесно да собере ситна прашина и грини длабоко во душекот без да ја повреди неговата површина.

3

4


Мотор

Двојните мотори од 600 W создаваат силна моќ на вшмукување

Новата генерација на надграден мотор со висока прецизност обезбедува моќност од 600 W и прави помал шум, заштедува енергија и ефикасен.

Ултравиолетови зраци

LED УВ и ултразвучна технологија

JIMMY BX6 користи LED UV & Ultrasonic технологија, стапката на стерилизација и стапката на отстранување на грини е повеќе од 99.99%. долго време .

双重过滤

Патентиран двоциклонски
технологија на филтрирање

Патентирана технологија за филтрирање со двојни циклони, одделни прашински грини и прашина од воздухот, помалку затнување на чашата за прашина, машинското вшмукување е поконстантно.

智能 传感

Паметен сензор за прашина/грини

Интелигентниот сензор за откривање може со голема прецизност да ги пресмета грините од прашина во околината.
Кога ЛЕД-светилката ќе стане црвено, тоа значи дека има повеќе грини прашина/прашина, а кога ќе стане зелено, тоа значи дека површината е чиста.

证书认证

Сертифициран од Фондацијата Алергија Велика Британија

Ефект за отстранување на грини и алергија на прав и тестиран од професионална агенција, стапка на отстранување на грини 99.9%.

宽吸口

Проширена порта за вшмукување од 240 mm

Ефикасноста е значително подобрена, чистејќи го креветот само за неколку минути.

Три режими

3 различни режими

3 режими можат да ги задоволат вашите различни потреби за чистење, чисти на место, без оштетување на облеката.

一机多用

Една машина за повеќекратна употреба

повеќе детали

Повеќе детали

900×900 配置图

Параметар на производот
 • Номинална моќност 600 W W
 • Номинален напон: 220-240 VV
 • Начин на филтрација: MIF
 • Работен шум:≤78dBA
 • >Капацитет на чашата за прав: 0.5L
 • Должина на шифрата за напојување: 5 М
 • Сензор за прашина: Да
 • УВ стерилизација: Да
 • Ултразвук: Да
 • Замена на MIF филтер:1
 • Четка за чистење: 1
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас