сите категории

IMИМИ ЈВ31

Лесен безжичен преносен мијалник под притисок

Моќен појас за долго чистење со славина за самостојно поставување

Притисок на вода 2.2MPa

180L / h Голем проток на вода

180W моќност на моторот

1800g мала тежина

2.5H Брзо полнење

JW31 卖点 图 - 喷头 处

Млазница со повеќе прскања

Млазницата со повеќе прскања има пет агли на прскање (0 °, 15 °, 25 °, 45 ° и туш) за лесно миење на различни области.

JW31 卖点 图 - 接 水管 处

Чешма за самовшмукување

За разлика од традиционалното миење под висок притисок, JW31 може да се поврзе со вода од чешма и да црпи вода од кофа, поток или друг извор на свежа вода.

JW31 卖点 图 - 水管 过滤 器

6М долга цевка за вода со филтер

Филтерот за црево може да ги зароби остатоците во водата за подобра заштита на вашиот автомобил.

JW31 卖点 图 - 电池 处

Одвојни ли-јонски батерии со голем капацитет, безжични

JW31 доаѓа со 5 парчиња 2500mAH литиумски батерии, кои обезбедуваат времетраење од 45 мин за миење на два автомобила и потребни се само 2.5 H за полнење. Пакетот батерии се одвојува од машината за лесно полнење и замена.

JW31 卖点 图 - 把手 上 模式 调节 处

2-контрола на брзината

Изберете различен режим со притискање на копче: Макс режим за поостри проекти за чистење; Еко за нормално перење нечистотија и наводнување на растенијата.

Перење на вашиот автомобил во секое време на кое било место

JW31 е опремен со мала пумпа со високи перформанси и пакет батерии од 20V 2500mAH.

JW31_power_power1


Компактна големина на машината, лесна за складирање во багажникот на автомобилот

Машината и целата галантерија може да се стават во наведената торба за носење за полесно складирање во багажникот на автомобилот.

JW31_компактна_ големина2


Може да се користи со кој било извор на свежа вода

JW31 може и да се поврзе со вода од чешма и да црпи вода од кофа, поток или друг извор на свежа вода. Филтерот за црево може да ги зароби остатоците во водата за подобра заштита на вашиот автомобил.

JW31_компатибилност_ воден_ извор3

JW31_long_duration4

Пакет литиумски батерии со голем капацитет, без кабел за напојување

JW31 доаѓа со 5 парчиња 2500mAH литиумска батерија, без ограничување на кабелот за напојување, можете слободно да го миете вашиот автомобил. Пакетот батерии обезбедува доволно време на минување на два автомобила и потребни се само 2.5 часа за полнење. Пакетот батерии се одвојува од машината за лесно полнење и замена.

45 минути

2.5 ч брзо полнење

Отстранлива

JW31_моќен_мотор5

Висок притисок на вода и голема брзина на проток на вода овозможува подобро искуство со чистење.

180W моќна моќност на моторот ја движи пумпата за производство на вода за да се обезбеди проток на вода под висок притисок 2.2Mpa притисок на водата е еднаков на 8-10 пати поголем од притисокот на водата од чешма и брзината на проток на вода од 180L / H.

 • 180W

  моќност на мотор

 • 2.2Mpa

  Притисок на вода

 • 180L / H

  Воден тек

JW31_голем_ притисок на вода6

Три чекори за освежување на вашиот автомобил
Чекор 1:

Користете лента за продолжување за да ја измиете цврстата нечистотија

Продолжената лента го максимизира притисокот и ја подобрува точноста, достигнувањето и контролата. Аголот на прскање на вода може да се прилагоди слободно од прскање во спреј во форма на вентилатор.

JW31_soap_dispenser7

Чекор 2:

Дозерот за сапуница создава и прска брзо и прецизно сапунска пена.

Дозерот за сапун може брзо да создаде пена со моќност за перење, течен детергент итн. Прилагодливата количина на пена може да го покрие целиот автомобил брзо или прецизно во мали области.

Забелешка: Препорачајте професионални автомобилски детергенти збогатување 1: 100, со различни брендови ќе биде малку поинакво.

JW31_multispray_noozle8

Чекор 3:

Млазница со повеќе прскалки за нежно да ја измиете пената

Млазницата со прскање со режим на прскање во форма на вентилатор може нежно да ја измие пената од автомобилот.

JW31_5_ спреј_англови9

5 агли на прскање за различна намена за чистење

Млазницата со повеќе прскања има пет прскалки (0 °, 15 °, 25 °, 45 ° и туш) за миење на различни области.

0 ° за точно перење

JW31_разноврсен_апарат за миење10

15 ° за миење прозорец

25 ° за перење мебел

45 ° за наводнување на растенија

Туш за давање бања на домашни миленици

JW31_dual_grip11

Двоен зафат со заштита од мека гума

Удобно да ја држите машината

Машината има зафат пред пумпата, го намалува ударот и го олеснува држењето на машината за време на употребата.

JW31_модерни_работени12

Макс и еко режим за различни проекти за чистење

Изберете различен режим со едно притиснување на копче:

Макс режим за поостри проекти за чистење.

Еко за нормално перење нечистотија и наводнување на растенијата.

JW31_производ_параметар13

Параметар на производот
 • Име на производ: JIMMY Безжичен преносен мијалник за напојување JW31
 • Моќност на моторот: 180W
 • Тежина на машината: 1800гр
 • Притисок на вода: Режим 2.2 Mpa-Max; 0.8Mpa-еко режим
 • Макс стапка на проток на вода: 180L / час
 • Батерија: 2500mAh × 5
 • Брз полнач: 21V, 1A
 • Должина на цевка за вода: 6м
 • Време на работа: околу 15 минути-Макс режим; околу 45 минути-еко режим
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас