сите категории

ЏИМИ ГТ306

Интелигентен пароброд за рачна облека

Технологија на инстант греење со висок притисок

Генерирајте топла пареа во 40-тите години

1600W голема моќност

Без ризик, повеќекратна заштита на безбедноста

Повеќе додатоци за подобро пеглање

GT306- 手柄 出 风口

Излез на пареа во форма на буквата У.

Излезот на грејачот во форма на буквата У може веднаш да собере изобилство пареа под висок притисок со посилна пенетрација. Дури и длабоката брчка во густа облека може лесно да се отстрани.

GT306-

Поддржувачки пол

Висината на потпорниот столб е прилагодлива, што може да се прилагоди според различните потреби, што го олеснува пеглањето.

GT306- 踩 脚 开关

Голема подлога и прекинувач за стапала

Областа на основата е проширена за да стане стабилна и побезбедна за употреба при пеглање. Практична контрола на вклучување / исклучување на напојувањето со прекинувачот за стапалото.

GT306- 蒸汽 管

Двојни изолациони слоеви

Слој од најлон плетенка + силиконски слој, двојна изолација, за побезбедно пеглање. Вградената пролет избегнува виткање на цевката за пареа, обезбедува проток на течна пареа.

Грејач со висок притисок во форма на буквата У произведува изобилство врел пареа

Во внатрешноста на садот за греење, има додадено неколку грејачи во форма на буквата У.

GT306_обилен_стакл1


Висок притисок и обилна пареа

Дури и длабоките брчки во густата облека лесно можат да се отстранат од пареата под висок притисок, убавината на облеката повторно се враќа.

GT306_строен_стем_стек2

GT306_брзо_гревање_пар3

Генерирајте топла пареа во 40-тите години

Овозможувајќи ви лесно и брзо пеглање облека, без да чекате премногу долго.

GT306 прифаќа технологија за инстант греење со висок притисок, што му овозможува да произведува континуиран висок притисок и обилна пареа во 40-тите години.

GT306_елестички_тест4

Концентриран пареа со висока температура Моќната пареа и дава на секоја облека шармантен сјај.

Топлата и зголемена пареа директно го достигнува длабокиот слој на облека, целосно ја омекнува ткаенината и лесно ја буди оригиналната убавина на ткаенината.

GT306_easy_ironing5

Закачалка за облека + Даска за пеглање

Со помош на закачалка за облека и табла за пеглање, можете постабилно да работите за пеглање.

Добриот дизајн секогаш ги меша потребите на животот во дизајнот на производот. Мазната закачалка за облека и таблата за пеглање на GT306 ја олеснуваат работата на пеглање.

GT306_прилагодлива_ висина6

Прилагодлива висина

Поддржувачки столб што се протега е усвоен во GT306, кој може да се прилагоди според различните потреби, што го прави полесното пеглање.

Повеќекратна заштитна безбедност

Интелигентен регулатор на температура, осигурувач од преоптоварување и друга повеќекратна заштита, кога нема вода во резервоарот, прекинувачот автоматски ќе се исклучи

GT306_заштита_заштита13

GT306_foot_switch7

Прекинувач на стапалото

За вклучување / исклучување

Еден клуч за контрола, лесен и удобен

GT306_ висока_температурна пареа8

Пареа со висока температура лесно ги отстранува брчките.

Табела за пеглање со метал во осум дупки, со помош на изобилство на висока температура на пареа, веднаш ја отстранува брчката.

GT306_безбеден_цев_цев9

Двојна изолација за безбедно пеглање

Слој од најлон плетенка + силиконски слој, двојна изолација, за побезбедно пеглање. Вградената пролет избегнува виткање на цевката за пареа, обезбедува проток на течна пареа.

Обична пареа цевка: изработена од материјал со низок квалитет, слаба флексибилност, лесен за свиткување и блокирање на пареа кога млазницата за пареа се спушта пониско, а наизменичното пареа тешко се контролира лесно.

GT306_голем_резервоар_вода10

Резервоар за вода со голем капацитет 1.3L

Визуелен резервоар за вода, чист и видлив водостој, вграден систем за омекнување на вода, погоден за вода од чешма.

GT306_ голема_база11

Дизајн на голема база

Областа на основата е проширена за да стане стабилна, не е лесно да се тресат и превртуваат.

Големата основа ја зголемува површината за контакт

Основата е стабилна на земја, не е лесна за превртување.

GT306_пол ._помош12

Двослоен потпорен столб задебелена алуминиумска легура

Двослоен потпорен столб од задебелена алуминиумска легура има долг век на траење и тешко се деформира.

GT306_производ_параметар14

Параметар на производот
  • Име на производот: Рачен пароброд за облека JIMMY со висок притисок GT306
  • Оценка на моќност: 1600W
  • Номинален напон: 230W
  • Номинална фреквенција: 50HZ
  • Време на чекање на пареа: <40S
  • Проток на пареа:> 30g / min
  • Бучава: <70dB (A)
  • Капацитет на резервоар за вода: 1.3L
  • Должина на кабелот за напојување: 1.6 милиони
  • Време на работа:> 30мин
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас