сите категории

JИМИ АП36

Мултифункционален паметен прочистувач на воздухот

Ефикасно филтрира свој чуден мирис,
Формалдехид, ПМ2.5, Алерген и повеќе

Честички CADR 300м³ / ч

Нова технологија на распаѓање на формалдехид

Област на апликација 25-36㎡

Интелигентен дизајн

АП36 卖点 图 - 机器 立体 中心 位置

Двојна турбина и центрифуга со висока ефикасност

АП36 прифаќа двојна турбина, високо-ефикасна технологија на центрифуги со голем волумен со мала отпорност на воздух и висока ефикасност на филтрација. Честички CADR е до 300 m³ / h.

АП36 机身 图 - 机身 лого 稍 下 位置

Филтрација на 3 слоја, ефикасно распаѓање на формалдехид

Трислојни HEPA и композитни филтри со активен јаглен ги отстрануваат штетните материи како PM2.5, поленот и формалдехидот.

АП36 卖点 图 - 显示屏 的 模式 调节 处

3 интелигентни режими и сензор за светлина

Три интелигентни режими и брзина на воздухот за задоволување на различни потреби: режим на чад, паметен режим, режим на тивок режим. AP36 автоматски ги исклучува индикаторите и влегува во тивок режим во темно опкружување.

АП36 卖点 图 - 显示屏 中间

Индикатор за квалитет на воздух во реално време

Прецизниот сензор за прашина може да го тестира и прикажува квалитетот на воздухот со различна боја на светлина, што ја прави ефикасноста на филтрацијата видлива.

Скриена опасност по здравјето внатре во куќата

Потребно ви е решение за овие проблеми

AP36_ризици_здравствени1
AP36_прочистувач на воздух2

300㎥ / ч CADR честички со компактна големина на машината

АП36 прифаќа двојна турбина, високо-ефикасна технологија на центрифуги со голем волумен и технологија ХЕПА со мала отпорност на воздух и висока ефикасност на филтрација.

AP36_intelligent_mode7

Паметен хуманизиран дизајн

Три интелигентни режими и брзина на воздухот за задоволување на различни потреби.

AP36_smart_display8

LED дисплеј за квалитет на воздух во реално време

Прецизниот сензор за прашина може да го тестира и прикажува квалитетот на воздухот со различна боја на светлина, што ја прави ефикасноста на филтрацијата видлива.

AP36_silent_working9

Интелигентен сензор за светлина, грижете се за вашиот сон

Автоматски исклучете ги индикаторите и влезете во тивок режим откако ќе ги исклучите светлата навечер, создавајќи добра средина за спиење.

AP36_ fast_purify_air3

Ултра-чист волумен на воздух 300㎥ / ч

Брзо отстранете ја прашината, чадот, поленот

АП36_HEPA_филтрација4

Трислоен филтер ХЕПА и активиран јаглерод

Отстранете ги штетните материи како што се PM2.5 и формалдехид.

Првиот примарен филтер ги отстранува големите честички како влакната.

2-ри слој ХЕПА филтер отстранува полен, алерген и ситна прашина.

Честички во распаѓање на активиран јаглерод и формалдехид од 3-тиот слој ги отстрануваат формалдехидот и мирисот.

AP36_остани_декомпозиција5

Иновативна технологија на распаѓање на формалдехид за брзо и ефикасно отстранување на формалдехидот

АП36_ефективен_филтер6

JIMMY AP36 може брзо да го разложи формалдехидот во домот во јаглерод диоксид и молекули на вода за да го заштити здравјето на целото семејство.

AP36_product_parameter10

Параметар на производот
  • Име на производот: Прочистувач на воздухот JIMMY AP36
  • Модел на производ: JIMMY AP36
  • Боја: бела
  • Соодветна големина на просторијата: 25-36
  • CADR честички: 300м³ / ч
  • Формалдехид: CADR 40m³ / ч
  • Највисок шум: Ниво Leve61dBA
  • Големина на производот: 370mm * 205mm * 485mm
  • Тежина на производот: 5.9 кг
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас