сите категории

110000 вртежи во минута
Мотор со голема брзина

18L / S
Волумен на воздухот

Нано водни јони

10000000
Негативни јони

66dB Бучава
технологија за намалување

Паметен екран на допир

Неспоредливиот дигитален мотор со голема брзина, произведува силен проток на воздух до 18L/s

Неспоредливиот дигитален мотор со голема брзина, произведува силен проток на воздух до 18L/s

На еден екран се прикажуваат LED екран, режим, температура на ветерот, брзина на ветерот

Режимот, температурата на ветерот, брзината на ветерот се прикажуваат на еден екран

Патентираните нано јони на вода ја негуваат косата и го зајакнуваат квалитетот на косата

Патентираните нано јони на вода ја негуваат косата и го зајакнуваат квалитетот на косата

Негативните јони го намалуваат разлетувањето ја зголемуваат мазноста

Негативните јони го намалуваат разлетувањето ја зголемуваат мазноста

Задоволете ги потребите на сите фризури

Целосниот комплет фен за коса доаѓа со млазница 2-во-1 и 1 дифузер за прецизно задоволување на потребите на сите фризури, совршени и за права и за кадрава коса.

Тивко, одличната технологија за намалување на шумот овозможува уживање во тивка средина дури и во најмоќниот режим.

Одличната технологија за намалување на шумот овозможува уживање во тивка средина дури и во најмоќниот режим.

Мотор со голема брзина

Негативните јони го намалуваат разлетувањето ја зголемуваат мазноста

Паметната технологија за контрола на топлина PID го избегнува оштетувањето на косата

Искуство за побрзо сушење на косата Силен проток на воздух Исушете ја косата за кратко време

Искуство за побрзо сушење на косата

Силниот проток на воздух може да ја исуши косата за кратко време, заштедувајќи половина од времето за сушење на косата.

Нано водните јони ја негуваат косата и го зајакнуваат квалитетот на косата

Нано водните јони* ја негуваат косата и го зајакнуваат квалитетот на косата

Технологијата Nanoi ја црпи влагата од воздухот и ја внесува косата со јони богати со влага за да ја подобри мазноста и сјајот на косата. Формирање на слој од заштитна обвивка за да се задржи содржината на влага на косата на 15% од статусот на влага во злато.

Тивок, лесен

Повеќе од светло, но потивко

Одличната технологија за намалување на шумот овозможува уживање во тивка средина дури и во најмоќниот режим.
Не треба да се грижите за нарушување на сонот на вашето семејство.

Паметен екран на допир LED екран

Паметен екран на допир

Режимот, температурата на ветерот, брзината на ветерот се прикажани на еден екран, лесен за ракување.

360° Ротирачка магнетна млазница

360° Ротирачка магнетна млазница

Целосниот комплет фен за коса доаѓа со млазница 2-во-1 и 1 дифузер за прецизно задоволување на потребите на сите фризури, совршени и за права и за кадрава коса.

кориснички дизајн

Дизајн повеќе лесен за корисниците
JIMMY Нано ултразвучен фен за коса F8

Параметар на производот
 • Име на производ: JIMMY Nano Ултразвучен фен за коса F8
 • Номинална напон: 220-240V
 • Номинална моќност: 1600W
 • Тип на мотор: Дигитален мотор со голема брзина
 • Контрола на брзината на воздухот: висока/средна/ниска
 • Контрола на температурата: висока/средна/ниска
 • Режим: Топло / Ладно / Топла и ладна циркулација / Меко
 • Максимален шум: 66dB
 • Максимален волумен на воздух: 18L / S
 • Негативен јон: 10 милиони/см3
 • Нано воден јон: Да
 • LED екран на допир: Да
 • Должина на кабелот за напојување: 1.8м
 • Нето тежина: 450g
 • Додатоци: 2-во-1 млазница/млазница за дифузор
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас