сите категории

200AW Силна моќност на вшмукување

80 мин. Долг рок на траење

Флексибилна ментална цевка

Патентиран хоризонтален циклон

Интелигентен LED дисплеј

Паметен сензор за прашина

电机小图

Моќен дигитален мотор без четки

JIMMY H9 Flex користи самостојно развиен дигитален мотор без четкички со висока ефикасност од 550 W, кој генерира машинско вшмукување од 200 AW.

龙卷风小图

Одличен хоризонтален систем за филтрирање

Специјалната хоризонтална двоциклонска технологија на JIMMY ефикасно ја одвојува прашината од воздухот и ја намалува загубата на вшмукување.

电池小图

Пакет батерии со голем капацитет што се вади

8PCS литиумска батерија со голем капацитет, опремена со мотор со висока ефикасност JIMMY 55%, максималното работно време на машината достигнува 80 минути.

折软管小图

Флексибилен чист мајстор

Флексибилната метална цевка може да се ротира за 90°степени нагоре и надолу.

Автоматски

Автоматско прилагодување на моќта на вшмукување

JIMMY H9 Flex може да го прилагоди вистинското ниво на вшмукување за поефикасно чистење и подолго време на работа според промените во концентрацијата на прашина и промените на земјата (под или тепих).

灰尘识别小图

Сензор за прашина

Технологијата за чувствителност на прашина може да покаже различна концентрација на прав.

Моќен дигитален мотор без четки

JIMMY H9 Flex користи самостојно развиен дигитален мотор без четкички со висока ефикасност од 550 W, кој генерира машинско вшмукување од 200 AW, побрзо и потемелно ги чисти влакната на тепихот, големите и малите остатоци и прашината во јазот на подот.

1Пакет батерии со голем капацитет што се вади

8PCS литиумска батерија со голем капацитет, опремена со мотор со висока ефикасност JIMMY 55%, максималното работно време на машината достигнува 80 минути.

Време на работа W / електрична глава: 13/25 / 55минути
Време на работа W / O Електрична глава: 15/30 / 80мин
(*Времето на користење ќе се разликува во различни средини)

2Паметен сензор за прашина

Технологијата за чувствителност на прашина може да покаже различна концентрација на прав.
Кога LED-обоената светлосна лента станува црвена, тоа значи многу валкана, а кога станува сина, тоа значи дека површината е чиста.

Одличен хоризонтален систем за филтрирање

Патентираната хоризонтална двоциклонска технологија на JIMMY ефикасно ја одвојува прашината од воздухот и ја намалува загубата на вшмукување.

Може да фати големи честички и до 99.99% ситна прашина, додека избегнува секундарно загадување на воздухот.

微 信 图片 _20220610091516

Чистете без слепи точки

Нашата глава за четка за подот доаѓа со 6 LED фарови кои автоматски светат кога се вклучени.

Способноста за чистење на темните области под креветот, масата и тесните места е значително подобрена, нека прашината во темнината нема каде да се сокрие.

LED 中图

LED дисплеј екран

На LED екранот јасно се прикажува преостанатото време на користење, режимот на чистење и потсетникот за дефекти.
Исто така, покажува 2 различни бои во зависност од концентрацијата на прашина, што го прави вашето чистење поинтелигентно.

Auto中图

Автоматско прилагодување на моќноста на вшмукување

Во автоматскиот режим, нашиот JIMMY H9Flex може да го прилагоди вистинското ниво на вшмукување за поефективно чистење и подолго траење според промените во концентрацијата на прашина и промените на земјата (под или тепих).

折软管中图

Флексибилен чист мајстор

Флексибилната метална цевка може да се ротира за 90°степени нагоре и надолу.

Благодарение на оваа флексибилност, можете лесно да ги исчистите сите области, особено тешко достапните ниски области, без клекнување или сквотирање, што ќе ви донесе вам и на вашето семејство искуство со чистење без напор дури и за долгогодишно чистење.

多功能中图

Разновидно чистење за цел дом

Целосно покривање на сцените со чистење

人性化设计中图

Дизајн на пријателски расположливост
Што е вклучено

参数白底图

Параметри на производот
 • Модел: H9Flex
 • Напон: 28.8V
 • Номинална моќност: 550W
 • Силата на вшмукување: 200AW
 • Капацитет на батеријата: 8x2.5AH
 • Вшмукувачки притисок: 24000Pa
 • Мотор: Дигитален мотор без четки
 • Работно време со електрична глава: 13/25/55 мин
 • Работно време без електрична глава: 15/30/80 мин
 • Време на полнење: 4-5Н
 • Бучава: 82dBA
 • Капацитет на чаша прашина: 0.6L
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас