сите категории

245AW Силен
Моќност на вшмукување

Долго 90 минути
Стартувај време

Флексибилни
Ментална цевка

Патентиран
Хоризонтална
Циклонот

Интелигентна
LCD дисплеј

Паметни
Сензор за прашина

pic1

Моќен дигитален мотор без четки

JIMMY H10 Pro користи самостојно развиен дигитален мотор без четкички со висока ефикасност од 600 W, кој генерира машинско вшмукување од 245 AW.

pic2

Одличен хоризонтален систем за филтрирање

Патентираната хоризонтална двоциклонска технологија на JIMMY ефикасно ја одвојува прашината од воздухот и ја намалува загубата на вшмукување.

3 места

Пакет батерии со голем капацитет што се вади

JIMMY H10 Pro постигна технолошки напредок, со максимално време на употреба од 90 минути.

4 места

Флексибилен чист мајстор

Флексибилната метална цевка може да се ротира за 90°степени нагоре и надолу.

5 места

Автоматско прилагодување на моќта на вшмукување

Во автоматскиот режим, JIMMY H10 Pro може да го прилагоди вистинското ниво на вшмукување за поефикасно чистење и подолго време на работа според различни нивоа на прашина и типови на подови.

6 места

Сензор за прашина

Технологијата за чувствителност на прашина може да покаже различна концентрација на прав.

Моќен мотор без четки

JIMMY H10 Pro користи самостојно развиен дигитален мотор без четкички со висока ефикасност од 600 W, кој генерира машинско вшмукување од 245 AW, побрзо и потемелно ги чисти влакната на тепихот, големите и малите остатоци и прашината во јазот на подот.

电机大图Отстранлив пакет батерии со долго користење од 90 минути

JIMMY H10 Pro постигна технолошки напредок, со максимално време на употреба од 90 минути.
Покрај тоа, батеријата има дизајн што може да се одвојува и може да се полни одделно, што значително ја подобрува практичноста.

电池大图Одличен систем за хоризонтална филтрација

Патентираната хоризонтална двоциклонска технологија на JIMMY ефикасно ја одвојува прашината од воздухот и ја намалува загубата на вшмукување, може да фати големи честички и до 99.9% од ситната прашина, притоа избегнувајќи секундарно загадување на воздухот.

龙卷风过滤大图

Сензор за прашина

Паметен сензор за прашина

Може јасно да го прикаже нивото на прашина од 4 честички со различни големини.

Чистете без темнина

Чистење без слепи точки

Главата на четката за подот доаѓа со 6 LED фарови кои автоматски се палат кога се вклучени.
Способноста за чистење на темните области под креветот, масата и тесните места е значително подобрена, нека прашината во темнината нема каде да се сокрие.

LCD显示屏

Екран со LCD екран

На LCD екранот се прикажува преостанатото време на работа плус други информации во реално време, како што се режимот на напојување, концентрацијата на прашина, потсетникот за грешки за подобро да го контролирате вашето чистење.

Гласовен потсетник

Потсетување на глас

JIMMY H10 Pro е опремен со гласовен систем, може да обезбеди корисни потсетници кога чистите.

Автоматски

Автоматско прилагодување на моќта на вшмукување

Во автоматскиот режим, JIMMY H10 Pro може да го прилагоди вистинското ниво на вшмукување за поефикасно чистење и подолго време на работа според различни нивоа на прашина и типови на подови.

Флексибилна ментална цевка

Флексибилен чист мајстор

Флексибилната метална цевка може да се ротира за 90°степени нагоре и надолу.
Благодарение на оваа флексибилност, можете лесно да ги исчистите сите области, особено тешко достапните ниски области, без клекнување или сквотирање, што ќе ви донесе вам и на вашето семејство искуство со чистење без напор дури и за долгогодишно чистење.

Начини за полнење

Повеќекратни методи за полнење

高处清洁

Лесен и мултифункционален

Ергономски дизајн, лесен за чистење на горните области дури и со една рака.

Разновидна употреба

Разновидно чистење за цел дом

Целосно покривање на сцените со чистење

Што е вклучено

Сите додатоци

参数图

Параметри на производот
 • Модел: H10 Pro
 • Напон: 28.8V
 • Номинална моќност: 650W
 • Силата на вшмукување: 245AW
 • Капацитет на батеријата: 8x3000mAH
 • Мотор: Дигитален мотор без четки
 • Работно време В/Електрична глава: 12
 • Работно време W/O Electric Head: 17/29/90
 • Време на полнење: 4-5Н
 • Бучава:<82dBA
 • Капацитет на чаша прашина: 0.6L
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас