сите категории

245AW Силна моќност на вшмукување

Долго времетраење од 80 минути

Флексибилна ментална цевка

Патентиран хоризонтален циклон

Интелигентен LED дисплеј

Паметен сензор за прашина

слика-2

Strong core suction upgrade

245AW голема моќ на вшмукување
600W brushless digital motor

слика-3

Excellent horizontal filtration system

Патентираната хоризонтална двоциклонска технологија на JIMMY ефикасно ја одвојува прашината од воздухот и ја намалува загубата на вшмукување.

слика-4

Detachable large capacity battery pack

JIMMY H10 Flex has achieved a technological breakthrough, with a maximum use time of 80 minutes.

слика-5

Flexible clean master

The flexible metal tube can be rotated 90°degrees up and down.

слика-6

Auto-adjust suction power

In Auto mode, JIMMY H10 Flex adjusts the right suction level for more effective cleaning and longer working time according to different dust levels and floor types.

слика-7

Сензор за прашина

Dust sensing technology can show different dust concentration.

Brushless Powerful Motor

JIMMY H10 Flex uses a self-developed 600W high efficiency brushless digital motor, which generates 245AW of machine suction, more quickly and thoroughly cleans hair on the carpet,large and small debris, and dust in the floor gap.

电机大图
Removable Battery Pack with 80mins Long Use Time

Maximum use time up to 80 minutes. Meanwhile the detachable battery pack can be charged separately which greatly improves convenience.

电池大图
Одличен систем за хоризонтална филтрација

JIMMY’s patented horizontal dual cyclone technology efficiently separates dust from air and reduces suction loss, can capture large particles and up to 99.9% of fine dust while avoiding secondary air pollution.

слика-10

Сензор за прашина

Паметен сензор за прашина

Dust sensing technology can show different dust concentration.
When the LED colored light strip turns red, it means very dirty, and when it turns blue, it means the surface is clean.

Clean without dark

Чистење без слепи точки

Главата на четката за подот доаѓа со 6 LED фарови кои автоматски се палат кога се вклучени.

Способноста за чистење на темните области под креветот, масата и тесните места е значително подобрена, нека прашината во темнината нема каде да се сокрие.

слика-11

LED екран

The LED display screen shows remaining run time plus other real-time information such as power mode, dust concentration, error reminder to better control your cleaning.

слика-12

Auto-adjust Suction Power

In Auto mode, JIMMY H10 Flex can adjust the right suction level for more effective cleaning according to different dust levels and floor types.

Флексибилна ментална цевка

Flexible Clean Master

The flexible metal tube can be rotated 90°degrees up and down.

Благодарение на оваа флексибилност, можете лесно да ги исчистите сите области, особено тешко достапните ниски области, без клекнување или сквотирање, што ќе ви донесе вам и на вашето семејство искуство со чистење без напор дури и за долгогодишно чистење.

Начини за полнење

Повеќекратни методи за полнење

недефиниран

Upgrade Flexible Crevice Tool

Light-up, bendable design, easily clean crevices, corners, and dark placesof dust.

недефиниран

Versatile Cleaning for Entire Home

Full coverage of cleaning scenes

недефиниран

Пријателски дизајн
Што е вклучено

Сите додатоци

слика-14

Параметри на производот
 • Model: H10 Flex
 • Напон: 28.8V
 • Номинална моќност: 650W
 • Suction power: 245AW
 • Battery capacity: 8x2500mAH
 • Мотор: Дигитален мотор без четки
 • Working time W/Electric head: 50/18/8Mins
 • Working time W/O Electric Head: 80/22/8Mins
 • Време на полнење: 4-5Н
 • Noise:<82dBA
 • Капацитет на чаша прашина: 0.6L
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас

Жешки категории