сите категории

160AW Силна моќност на вшмукување

Flexible Mental Tube

Патентиран хоризонтален циклон

Интелигентен LED дисплеј

60 Mins Long Run Time

Лесна тежина

слика-1

Интелигентен LED дисплеј

Интелигентниот LED дисплеј го покажува статусот на напојување на левата батерија и режимот на работа на машината, помагајќи да се направи подобар план за чистење.

слика-2

Горниот рачен дизајн

Патентираната горна рачка користи најмалку напор и троши дизајн и остава помалку стрес врз мускулите на подлактицата, овозможувајќи долгорочно лесно чистење со правосмукалка.

слика-3

Траење до 60 мин

Литиумски батерии со голем капацитет од 7 парчиња од 2500 mAh кои се откачуваат, опремени со мотор со висока ефикасност од 55% JIMMY, Максималното време на работа на машината достигнува 60 минути.

H8-LED屏下

Патентиран хоризонтален циклон

H8 applies JIMMY’s latest patented horizontal cyclone design, reduces curves in dust cup air path, improves air speed and eliminates air path blockage.

слика-5

Автоматско прилагодување на моќта за чистење на различни типови подови

JIMMY технологијата за мерење на оптоварување на подот може да препознае различни типови на под и да ја прилагоди работната моќност на машината за попаметно и поефикасно чистење.

слика-6

Bendable Metal Tube

The flexible metal tube moves in different angle automatically when cleaning different areas, able to clean under furniture with less effort. It enables the floorhead to enter every kinds of low areas freely.

Patented Upper Handle Design  Light to carry and move over

слика-7


Силна моќ на вшмукување за сите видови на чистење прашина

слика-8

Отстранлив пакет батерии со две различни опции за полнење

3

слика-10

160AW Силна моќност на вшмукување

Driven by JIMMY 110,000RPM 55% high efficiency brushless digital motor, H8 reaches 160AW suction power.

110000 RPM Digital Motor

55% High Efficiency

слика-11

Patented Horizontal Cyclone Eliminates Suction Loss and Blockage

H8 applied JIMMY' s latest patented horizontal cyclone design, reduces curves in dust cup air path, which cause suction loss and big debris blockage. With JIMMY' s horizontal cyclone technology can greatly eliminate vacuum suction loss and debris blockage in dust cup.

слика-12

Patented Dual Cyclone Reduces Suction Loss

JIMMY' s patented dual cyclone technology efficiently separates dust from air and reduces suction loss. Comparing to multi-cyclone, JIMMY' s dual cyclone causes less air resistance and makes vacuum more powerful.

слика-13

Smart Interactive System Manage Your Cleaning Work Intelligently

слика-14

Cleans Hair without Winding Around Brushroll

JIMMY разви структура за чешлање на подот, што може да спречи навивање на влакна од домашно милениче или човечка околу четката за време на чистењето. Одлично за дома со домашни миленици.

3

60mins Long Working Time

7 парчиња 2500mAh литиум со голем капацитет со паметен систем за управување со енергија, максималното време на работа на машината достигнува 60 минути.

слика-16

Флексибилна метална цевка
Easy to Clean Under Furniture

The flexible metal tube moves in different angle automaticallywhen cleaning different areas, able to clean under furniturewith less effort. It enables the floorhead to enter every kindsof low areas freely.

слика-17

4 различни режими за различни задачи за чистење

слика-18

Auto Adjust Cleaning Power on Different Floor

JIMMY технологијата за мерење на оптоварување на подот може да препознае различни типови на под и да ја прилагоди работната моќност на машината за попаметно и поефикасно чистење.

слика-19

Пријателски дизајн

Едно притискање на копчето за да се испразни чашата за прашина
Convenient without getting your hands dirty


Филтер и четка за миење четки
Easy to clean and durable


Лесна за расклопување четка
Easy to disassemble and washable

слика-20

Разновидни алатки за чистење на сите тешко достапни области

Електрична глава за душеци
За отстранување на прашина, влакна од домашни миленици и прашински грини од креветот и софата


Алатка за тапацир 2-во-1
За површина на мебел


Алатка за пукнатини 2-во-1
За тесни места

Што е вклучено

слика-21

слика-22

Параметар на производот
 • Model No: H8
 • Напон: 25.2V
 • Номинална моќност: 500W
 • Suction Pressure: 25000Pa
 • Сила на вшмукување: 160AW
 • Мотор: Дигитален мотор без четки со висока ефикасност
 • Working Time W/Electric Head:
 • Eco: 35mins/Turbo: 18 mins/Max: 11mins
 • Working Time W/0 Electric Head:
 • Eco: 60mins / Turbo: 25 mins / Max: 13mins
 • Бучава: 80dBA
 • Капацитет на чаша за прав: 0.5L
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас

Жешки категории