сите категории

IMИМИ Б32

Паметен блендер за смути

Брза мешавина за свеж вкус и исхрана

700W висока моќност

Голема брзина од 22000 вртежи во минута

0.9L BPA Слободна чаша

Режими на работа на 3

Низок работен шум <88dB

Б32- 杯 身

Единствена структура која вознемирува турбуленции

Единствената вознемирувачка структура на турбуленцијата врз телото на теглата може во голема мера да ја наруши турбуленцијата, да ги собере состојките за лесно дробење, да го направи мешањето порамномерно.

Б32- 刀头 处

Четири листови од не'рѓосувачки челик

Ножеви од не'рѓосувачки челик, со висока цврстина и карактеристики на отпорност на корозија, 3Д дизајн за да се постигне сечење со повеќе агли и брзо дробење.

Б32- 旋钮 处

Брзина на 2 нивоа

Б32 обезбедува копче за избор на брзина од 2 нивоа, што може да ги задоволи вашите дневни потреби. Ниво 1 може да се користи за мешање на меки овошја и Ниво 2 за кршење тврди состојки.

Б32- 果汁 杯

600мл Чаша за носење

Обезбедена е бесплатна преносна чаша без БПА, погодна за корисниците да ја носат, без оглед на затворено или на отворено, енергија за гориво во секое време.

B32_висока_брзина_блендер1

22000 вртежи во минута мотор со голема брзина

Повторено пулверизирање и мешање
Да ви донесе помазен вкус

Брзо пулверизирање и оставање на остатоци
Вршење на деликатност на вкусот

Б32_високи_напони_лези2

Честици со четири листови од не'рѓосувачки челик со висока јачина

Брзо кршење, вкус на ситен вкус без остатоци

Ножеви од не'рѓосувачки челик, со висока цврстина и карактеристики на отпорност на корозија, 3Д дизајн за да се постигне сечење со повеќе агли и брзо дробење.

Едноставен дизајн на 2-ниво на копче

Лесна работа Удобно уживајте во свежата исхрана

B32_working_mode10


Пренослив чаша за носење

Наполнете гориво во секое време
Пренослива бесплатна чаша БПА со капак на прскалка е дадена бесплатно.

B32_portable_cup11

B32_висока_брзина_мешање3

700W мотор со голем вртежен момент може да обезбеди силна моќност, да донесе голема брзина од 22000 вртежи во минута за максимална екстракција на хранливи материи и витамини од овошје, зеленчук, семиња. По повторното мешање, храната станува многу мазна без остатоци и лесно се апсорбира.

B32_jar_structure4

Единствена вознемирувачка структура на турбуленцијата

Поеднакво мешање, поефикасно вадење на исхраната

Уникатната структура на турбуленција подигната на телото на теглата може во голема мера да ја наруши вртливата струја и да сфати фино мелење, лесно да ги уништи состојките, да го направи мешањето порамномерно и да се реализира поефикасно вадење на исхраната.

B32_light_jar5

Лесна работа, уживајте во полесен живот

0.5 кг Тешка мешавина со мала тежина

Лесно се подига

Тегла со мешавина на тегла е само 0.5 кг. Отпорен е на пукнатини и е издржлив, не е лесен за деформација.

B32_BPAfree_jar6

Бесплатен материјал БПА, безбеден и здрав за бебиња

B32_ self_clean7

Функција за самочистење
Заштеда на време и труд

Теглата за мешање е безбедна за миење садови. Исто така, можете да го исчистите длабоко и темелно со избирање на Пулсот, кој режим не е само за мешање, туку може да се користи и за самочистење.

B32_голем_ капацитет8

0.9L голем капацитет

Доволно за да ги задоволите вашите дневни потреби за исхрана

Капацитетот на теглата за мешање е до 0.9 L, ги исполнува вашите дневни потреби за исхрана.

B32_ намалување на бучава9

Тивкиот дизајн ги намалува бучавата и вибрациите

Моторот со високи перформанси произведува помалку вибрации и помал работен шум. Перницата за напојување помеѓу основата на моторот и телото на теглата ги намалува вибрациите и бучавата предизвикана од брзото ротирање, а работниот звук е понежен.

B32_parameter_product12

Параметар на производот
  • Име на производот: JIMMY Smart Smoothie Blender B32
  • Напон: 220-240V
  • Моќност: 700W
  • Мотор: 22000 вртежи во минута (мотор без четки)
  • Материјал за чаша: PCTG (без БПА)
  • Максимален капацитет (L): 0.9 L / 30.4 oz
  • Бучава: <88dB (A)
  • Тежина: моторна основа 1.5 кг, тегла за мешање 0.5 кг
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас