сите категории

IMИМИ ЈВ35

Правосмукалка против грини

Killing Mites by UV & High Temperature
For Household & Commercial Use

5S Rapid Heating simulating the sun to kill mites

700W High Power removes dust and dust mites efficiently

Professional UV Lamp kills 99.99% bacteria

Fine Steel Mesh Filtration avoid second air pollution

Patented Compositive Roller Brush remove dust mites by fast tapping

245mm Wide Suction Inlet clean mattress more efficiently

JV35-风口处

Брзо загревање од 5-тите

5 seconds fast heating and blows hot wind constantly to remove house dust mites and bacteria from your place efficiently.

JV35-紫外线灯处

Професионална UV-C ламба

УВ-Ц светлината елиминира 99.9% од бактериите и вирусите и ги парализира грините и ја забавува нивната способност да се размножуваат.

JV35-尘盒处

Двојна циклонска филтрација од 6 степен

Вметнат со систем за филтрирање од 6 степени, вклучувајќи HEPA филтер MIF и двоциклонска филтрација, со што се избегнува повторно ослободување на штетните бактерии и патогени во воздухот.

JV35-毛刷处

Патентирана композитна четка за ролери

Допрете ја површината со силни вибрации за да ги отстраните грините. Четката е специјално дизајнирана за вакуумирање на душеци, кревети, софи, тапацир и други слични површини без никаква штета.

Accumulation of mattress dust clogs your pores, accelerates skin aging
Humid Environment Easily Breeds Mites

JV35_allergen_risk1

JV35_rapid_heating2

5S Rapid Heating

60℃ High Temperature Killing Mites

core технологијата

1

Simulating the Sun

PTC грејач

Heat to 60℃ in 5 seconds, penetrate bedding & mattress rapidly, kill mites & bacteria quickly.

图片 1

60℃ constant hot wind

Kill mites and dehumidify, make your bed cleaner and more comfortable.

JV35_digital_motor5

Моќен мотор со висока прецизност од 700 W

New generation of upgraded high precision motor provides more powerful suction power and makes lower noise, energy-saving and efficient.

High Precision Motor

16KPa Big Suction

Energy-saving Efficient

JV35_large_brushroll6

45mm Big Diameter Anti-winding designed Roller Brush can remove hair without tangling

45mm big diameter electric spiral compositive roller brush rotates rapidly and taps powerfully, removes dust mites thoroughly.

JV35_UV_light7-1

UV Killing Bacteria Efficiently

Dust mite removal rate is as high as 99.9%

High penetration, 253.7nm moderate wavelength, can destroy both mites and bacteria.

JV35_compositive_brush9

Патентирана композитна четка за ролери

Creative soft rubber strip & antistatic-fiber compositive roller brush can remove small dust caused by static electricity, and avoid wear of the surface of quilt and mattress.

JV35_wide_suction10

245mm Wide Suction Port

Vacuum+Tap+UV, 3-in-1 cleaning mode, clean a bed just in minutes.

JV35_allergyUK_certification11

Certified by the British Allergy Foundation

Allergy UK certifies products that reduce and remove allergens and bacteria.

JV35_high_removal_rate12

Effective Mites Removal

The rate of mite removal is 99.9%, and antibacterial rate as high as 99.99%.

Test report by China Home Appliance Research Institute.

JV35_multiple_modes13

3 Modes are Provided

UV Tap Vacuum

UV+Vacuum

Tap+Vacuum

UV+Tap+Vacuum

JV35_enjoy_sleep

Deep into the breeding ground of mites, let mites nowhere to hide.

JV35_friendly_design14

More Humanized Design

Metal coating machine body

Big Capacity Transparent Dust Cup

Cool Streamlined Design

JV35_product_parameter15

Параметар на производот
 • Product Name: JIMMY Anti-mite UV Vacuum Cleaner JV35
 • Номинална моќност: 700W
 • Номинален напон: 220-240V
 • Моќност на УВ ламба: 6W
 • Тип на четка со валјак: мека гумена лента и ролери со композитни антистатички влакна
 • Мотор: Двоен
 • Начин на филтрација: двоциклонски
 • Hot Wind Temperature: 60℃
 • Капацитет на чаша за прав: 0.5L
 • Должина на кабелот за напојување: 5м
 • Working Noise: <74dB
 • Machine Size: 370×283×223mm
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас

Жешки категории