сите категории

JIMMY BX7 Pro
Правосмукалка против грини

Силно и брзо чукање
Интелигентно препознавање прашина
60° греење + УВ + Ултразвук

700W
Силна моќност

Технологија за чувствителност на прашина
Откријте го бројот на грини

Загрејте до 60℃
Постојана висока температура

Композитна четка
Длабоко и брзо допирање

УВ стерилизација
Убива 99.99% бактерии

Ултразвук
Уништи ги нервите на грини

Двоен циклонски систем
Постојана моќ на вшмукување

Проширете го отворот за вшмукување
Отстранете ги грините поефикасно

Ултразвукот ефикасно ги убива прашинските грини

Ултразвукот може да ги уништи нервите на грините, да го спречи растот на грините и ефикасно да ги елиминира грините долго време. Безбедно за бебиња.

УВ убивање 99.99% бактерии

УВ-Ц светлината елиминира 99.9% од бактериите и вирусите и ги парализира грините од прашина и ја забавува нивната способност за размножување.

Двојна циклонска филтрација

Патентирана двоциклонска филтрација, избегнувајќи повторно ослободување на штетните бактерии и патогени во воздухот.

Патентиран натпреварувачки четка

Допрете ја површината со силни вибрации за да ги отстраните грините.
Четката е специјално дизајнирана за вакуумирање на душеци, кревети, софи, тапацир и други слични површини без никаква штета.

60℃ Висока температура

Брзо загревање за 5 секунди, длабоко навлезе во постелнината и душекот, брзо убијте ги грините и бактериите, уживајте во топлината дури и во влажни и дождливи денови.


Паметен сензор за прашина/грини

Интелигентниот сензор за откривање може со голема прецизност да ги пресмета грините од прашина во околината.

Шокантен факт

Прашинскиот грини насекаде, кој е еден од главните извори на алергени во затворен простор кој може да предизвика дерматитис, астма и алергиски ринитис итн.Моќен мотор со висока прецизност 700W

Новата генерација на надграден мотор со висока прецизност обезбедува помоќна моќ на вшмукување и прави помал шум, заштеда на енергија и ефикасност.Патентирана* композитна четка
ја отстранува грината длабоко од душекот

Патентирана мека гумена лента + композитна четка со мека лента за коса, со независен мотор со четка за четкички, JIMMY BX7Pro лесно може да собере ситна прашина и грини длабоко во душекот без да ја повреди неговата површина.

1


Паметен сензор за прашина/грини

Интелигентниот сензор за откривање може со голема прецизност да ги пресмета грините од прашина во околината.
Кога LED светлото ќе стане црвено, тоа значи дека има повеќе прашина/прашина, а кога станува сино, тоа значи дека површината е чиста.

60 ℃ висока температура убива грини

Загрејте до 60℃ за 5 секунди, длабоко навлезете во постелнината и душекот, брзо убијте ги грините и бактериите, можете да уживате во топлина дури и во влажни и дождливи денови.

УВ УВ убива 99.99% бактерии

JIMMY BX7Pro против грини правосмукалката ослободува 253nm* ултравиолетова бранова должина за да ги уништи клетките на грини, може да убие 99.99% грини и бактерии.
И кога машината ќе ја напушти површината, УВ ламбата автоматски ќе се исклучи за да се избегне оштетување од ултравиолетово зрачење.

Систем за двоциклонска филтрација

Патентирана* технологија за филтрирање со двојни циклони, одвоени прашински грини и прашина од воздухот, помалку затнување на чашата за прав, машинското вшмукување е поконстантно.

Ултразвукот ефикасно ги убива прашинските грини

Ултразвукот може да ги уништи нервите на грините, да го спречи растот на грините и ефикасно да ги елиминира грините долго време.
Безбедно за бебиња.

Сертифициран од Фондацијата Алергија Велика Британија

Тестирано и сертифицирано од професионални институции, стапката на отстранување на грини е над 99.9%.

3 различни режими

3 режими можат да ги задоволат вашите различни потреби за чистење,
чисти на место, нема оштетувања на облеката.

Една машина за повеќекратна употреба

Отстранете ги грините и првутот од креветот

Исчистете ги грини и влакна од домашни миленици од софата

Исчистете ги бактериите и грините од креветчето

Отстранете ги грините и влакната од облеката

245mm

Голема порта за вшмукување од 245 mm

Ефикасноста е значително подобрена, чистејќи го креветот само за неколку минути.


Дизајн за намалување на бучавата на бас

Мотор со висока прецизност, слаб работен звук, само 78 dB(A), за да се создаде удобно домашно опкружување за вас.

Параметар на производот
 • Номинална моќност: 700W
 • Номинален напон: 220-240VV
 • Начин на филтрација: MIF
 • Работен шум: 78dBA
 • Капацитет на чаша прашина: 0.5L
 • Должина на кодот за напојување: 5M
 • Сензор за прашина: Да
 • Греење 60°: Да
 • LED екран: Да
 • УВ стерилизација: Да
 • Ултразвук: Да
 • Замена MIF филтер 1
 • Четка за чистење 1
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас