сите категории

600W Силна моќност

Уникатен дизајн на двојни чаши за прав

Композитна четка
Длабоко и брзо допирање

УВ стерилизација
Убива 99.9% бактерии

Ultrasound Destroy mite’s nerves

Негативните јони создаваат свежа средина за спиење

Технологија за чувствителност на прашина
Видлив статус на чистење

Проширете го отворот за вшмукување
Отстранете ги грините поефикасно

слика-1

Сертифициран од Фондацијата за алергија на Велика Британија

слика-2

Уникатен дизајн на двојни чаши за прашина

Големо складирање прашина, силна моќ на вшмукување

слика-3

LED дисплеј со паметен сензор за прашина

Приказ на статусот на чистење во реално време

слика-4

Патентирана композитна четка за ролери

Силно вшмукување и високофреквентно притискање

слика-5

Ултразвукот ефикасно ги убива прашинските грини

Безбедно за бебето и мајката

слика-6

Безбедна УВ стерилизација функција

Убива 99.9% бактерии

слика-7

Висока концентрација на негативни јони

Создавање свежа средина за спиење

Дали вашиот кревет и софа навистина се чисти?

Нормалната правосмукалка може да собере само видлива прашина и остатоци. Но, многу работи кои влијаат на нашето здравје се невидливи Грини, алерген на прашински грини, алергени за домашни миленици, бактерии скриени во креветот, софата, тепихот се работите кои го прават нашиот дом нечист или нездрав.

слика-8

слика-9


Сертифициран од Фондацијата за алергија на Велика Британија

JIMMY BX6 Pro has been tested and certified by professional organizations, with a dust mite and dust mite allergen removal rate of over 99.9%, protecting the health of you and your family.

слика-8Уникатен дизајн на двојни чаши за прашина.
Големо складирање прашина, силна моќ на вшмукување

Филтрирање и собирање прашина одделно, нема потреба често да се истура пепел, а вшмукувањето е силно и издржливо.

слика-9

слика-10

Патентирана* Композитна четка за ролери
Силно вшмукување и високофреквентно притискање

JIMMY BX6 Pro uses a patented composite rubber roller brush with a built-in independent motor, which brings strong high-frequency tapping, removes deep dust mites and dust mite allergens from bed, pillow,sofa, carpet and etc.It is ideal for allergy sufferers.

*ZL201620578248.0

слика-11

LED дисплеј со паметен сензор за прашина
Приказ на статусот на чистење во реално време

LED екранот може јасно да ги прикаже режимите на чистење и чистотата на областа што ја чистите. Да се ​​направи чистењето на домаќинствата поефикасно и поинтелигентно.

слика-12

Безбедна УВ стерилизација функција
Убива 99.9% бактерии

High penetration UV light effectively eliminates 99.9% of allergen, bacteria,mites. And when the machine leaves the surface, the UV lamp will automatically turn off to avoid UV light exposing

слика-13

Ултразвукот ефикасно ги убива прашинските грини
Безбедно за бебето и мајката

Ултразвукот може да ги уништи нервите на грините, да го спречи растот на грините и ефикасно да ги елиминира грините долго време.

слика-14

Висока концентрација на негативни јони
Создавање свежа средина за спиење

По отворањето, десетици милиони негативни јони се ослободуваат на кубен метар за прочистување на воздухот во затворените простории. Ви донесе свежа средина за спиење.

слика-15

3 различни режими
Meeting different cleaning needs

Mode1 : Vacuum + Tap + UV + Negative ions
Mode2: Vacuum + Tap + Negative ions
Mode3: Vacuum + UV + Negative ions

слика-16

Whole House Mites and Allergen Removal
One machine with multiple functions

BX6 Pro anti-mite cleaner allows you to fully benefit from JIMMY technology to remove dust mites, allergens and bacteria from the fabrics throughout your home

слика-17

Повеќе детали за дизајнот


недефиниран

Параметри на производот
 • Номинална моќност: 600W
 • Номинален напон: 220-240V
 • Way of filtration: HEAP
 • Работен шум: ≤78dBA
 • Капацитет на чаша прашина: 0.5L
 • Режим: 3
 • Сензор за прашина: Да
 • LED екран: Да
 • УВ стерилизација: Да
 • Ултразвук: Да
 • Негативен јон: Да
 • Replacement HEAPF filter 1
 • Четка за чистење 1
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас

Жешки категории