сите категории

Силна моќност од 500 W

Композитна четка
Длабоко и брзо допирање

УВ стерилизација
Убива 99.9% бактерии

Двојна циклонска филтрација
Long lasting suction

Ултразвук
Уништи ги нервите на грини

Проширете го отворот за вшмукување
Отстранете ги грините поефикасно

слика-1

500W Strong Suction

слика-2

Dual Cyclone Filtration System

Long lasting suction

слика-3

Безбедна УВ стерилизација функција

Убива 99.9% бактерии

слика-4

Патентирана композитна четка за ролери

Strong suction & high frequency tapping

слика-5

Ултразвукот ефикасно ги убива прашинските грини

Безбедно за бебето и мајката

слика-6

Широк приклучок за вшмукување 245 mm

Cleaning efficiency is greatly improved

слика-7

Сертифициран од Фондацијата за алергија на Велика Британија
Дали вашиот кревет и софа навистина се чисти?

Нормалната правосмукалка може да собере само видлива прашина и остатоци. Но, многу работи кои влијаат на нашето здравје се невидливи Грини, алерген на прашински грини, алергени за домашни миленици, бактерии скриени во креветот, софата, тепихот се работите кои го прават нашиот дом нечист или нездрав.

слика-8

слика-9

Сертифициран од Фондацијата за алергија на Велика Британија

JIMMY BX5 Pro е тестиран и сертифициран од професионални организации, со стапка на отстранување на алергенот од грини и прашина од над 99.9%, заштитувајќи го здравјето на вас и вашето семејство.

слика-10

Патентирана* Композитна четка за ролери
Силно вшмукување и високофреквентно притискање

JIMMY BX5 Pro uses a patented composite rubber roller brush with a built-in independent motor to bring strong high-frequency tapping power. Deeply removes allergens dust, mites from beds.

слика-11

Not Just for Cleaning Dust Mites
Vacuums pets hair,dust,allergens all away

Pets shedding in season, pet hair on the bed, sofa, floor.and scattered food crumbs,dust, all can be vacuumed away.Anti-tangle hair roller brush design, easy to clean, and soft bristles + rubber strip material does not hurt the fabric, more practical.

слика-12

Powerful Suction 245mm Wide Suction Port
Cleaning efficiency is greatly improved

500W strong power with 245mm wide nozzle, cleaning efficiency greatly improved, only 2* minutes to clean a bed

слика-13

High-penetration UV-C Sterilization
Killing 99.9% allergens and bacteria

High-efficiency UV with strong penetrating power, JIMMYBX5 Pro can effectively eliminate more than 99.9% allergen sand bacteria on the surface of fabrics. It is ideal for allergy sufferers. And when the machine leaves the surface, the UV lamp will automatically turn off to avoid UV light exposing.

слика-14

Ултразвукот ефикасно ги убива прашинските грини
Безбедно за бебето и мајката

Using microelectronics technology to transmit ultrasonic frequency band is harmless to human body, but it can destroy the nerve of mites, prevent the growth of mites.and effectively eliminate mites for a long time.

слика-15

Patented* Dual Cyclone Filtration
Long-lasting suction power without clogging

Patented dual cyclone filtration technology, separate dust mite and dust from the air, less clogging on dust cup, machine suction is more constant

слика-16

Thick Stainless Steel Filter
Effective isolation of allergens

The new thickened 304 stainless steel filter screen isolates more hair, fibers, dander, and large particles than traditional plastic screens.

слика-17

Двоен режим
One key to switch freely

Soft-Strong dual mode selection.
Applicable to different household cleaning scenarios.

слика-18

Whole House Mites Removal
Една машина со повеќе функции

JIMMY BX5 Pro allows you to fully benefit from JIMMY technology to deep cleaning pet fur / human hair / dander / dust on sofa, bed, clothes, blanket, carpet and other fabric surfaces.

слика-19

Повеќе детали за дизајнот

слика-20

Параметри на производот
 • Номинална моќност: 500W
 • Номинален напон: 220-240V
 • Начин на филтрација: MIF
 • Работен шум: ≤75dBA
 • Капацитет на чаша прашина: 0.5L
 • Должина на напојувачкиот кабел: 5m
 • Режим: 2
 • УВ стерилизација: Да
 • Ултразвук: Да
 • Замена на MIF филтер 1
 • Четка за чистење 1
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас

Жешки категории