сите категории

JIMMY BX7 Pro
Правосмукалка против грини

Силно и брзо чукање
60° греење + УВ + Ултразвук
Интелигентно препознавање прашина

700W
Силна моќ

Технологија за чувствителност на прашина
Откријте го бројот на грини

5S брзо загревање
Постојана висока температура

Композитен
четка за четка
Длабоко и брзо допирање

УВ стерилизација
Убива 99.99% бактерии

Ултразвук
Уништи ги нервите на грини

Двоен циклонски систем
Постојана моќ на вшмукување

Проширете го отворот за вшмукување
Отстранете ги грините поефикасно

超声波处

Ултразвукот ефикасно ги убива прашинските грини

Ултразвукот може да ги уништи нервите на грините, да го спречи растот на грините и ефикасно да ги елиминира грините долго време. Безбедно за бебиња.

紫外线处

УВ убивање 99.99% бактерии

УВ-Ц светлината елиминира 99.9% од бактериите и вирусите и ги парализира грините од прашина и ја забавува нивната способност за размножување.

旋风锥处

Двојна циклонска филтрација

Патентирана двоциклонска филтрација, избегнувајќи повторно ослободување на штетните бактерии и патогени во воздухот.

滚刷处

Патентиран натпреварувачки четка

Допрете ја површината со силни вибрации за да ги отстраните грините.
Четката е специјално дизајнирана за вакуумирање на душеци, кревети, софи, тапацир и други слични површини без никаква штета.

高温处

60℃ Висока температура

Загрејте за 5 секунди, длабоко навлезете во постелнината и душекот, брзо убијте ги грините и бактериите, уживајте во топлината дури и во влажни и дождливи денови.

除尘识别处

Паметен сензор за прашина/грини

Интелигентниот сензор за откривање може со голема прецизност да ги пресмета грините од прашина во околината.

Шокантен факт

Прашинскиот грини насекаде, кој е еден од главните извори на алергени во затворен простор кој може да предизвика дерматитис, астма и алергиски ринитис итн.

螨虫危害1

螨虫危害2Моќен мотор со висока прецизност 700W

Новата генерација на надграден мотор со висока прецизност обезбедува помоќна моќ на вшмукување и прави помал шум, заштеда на енергија и ефикасност.

电机大功率Патентирана* композитна четка
ја отстранува грината длабоко од душекот

Патентирана мека гумена лента + композитна четка со мека лента за коса, со независен мотор со четка за четкички, JIMMY BX7Pro лесно може да собере ситна прашина и грини длабоко во душекот без да ја повреди неговата површина.

拍打1


2

灰尘识别

Паметен сензор за прашина/грини

Интелигентниот сензор за откривање може со голема прецизност да ги пресмета грините од прашина во околината.
Кога LED светлото ќе стане црвено, тоа значи дека има повеќе прашина/прашина, а кога станува сино, тоа значи дека површината е чиста.

高温60℃

60 ℃ висока температура убива грини

Загрејте за 5 секунди, длабоко навлезете во постелнината и душекот, брзо убијте ги грините и бактериите, можете да уживате во топлина дури и во влажни и дождливи денови.

Ултравиолетови зраци

УВ УВ убива 99.99% бактерии

JIMMY BX7Pro правосмукалката против грини ослободува ултравиолетова бранова должина од 253 nm за да ги уништи клетките на грини, може да убие 99.99% грини и бактерии.
И кога машината ќе ја напушти површината, УВ ламбата автоматски ќе се исклучи за да се избегне оштетување од ултравиолетово зрачење.

3

Систем за двоциклонска филтрација

Патентирана технологија за филтрирање со двојни циклони, одделни прашински грини и прашина од воздухот, помалку затнување на чашата за прав, машинското вшмукување е поконстантно.

Ултразвучно

Ултразвукот ефикасно ги убива прашинските грини

Ултразвукот може да ги уништи нервите на грините, да го спречи растот на грините и ефикасно да ги елиминира грините долго време.
Безбедно за бебиња.

证书认证

Сертифициран од Фондацијата Алергија Велика Британија

Тестирано и сертифицирано од професионални институции, стапката на отстранување на грини е над 99.9%.

Три режими

3 различни режими

3 режими можат да го задоволат вашиот
различни потреби за чистење, чисти на место, без оштетување на облеката.

多种场景

Една машина за повеќекратна употреба

宽吸口

Голема порта за вшмукување од 245 mm

Ефикасноста е значително подобрена, чистејќи го креветот само за неколку минути.

少噪音

Дизајн за намалување на бучавата на бас

Мотор со висока прецизност, слаб работен звук, само 78 dB(A), за да се создаде удобно домашно опкружување за вас.

повеќе детали

Повеќе детали

参数白底

Параметар на производот
 • Номинална моќност: 700W
 • Номинален напон: 220-240VV
 • Начин на филтрација: MIF
 • Работен шум: 78dBA
 • Капацитет на чаша прашина: 0.5L
 • Должина на кодот за напојување: 5M
 • Сензор за прашина: Да
 • Греење 60°: Да
 • LED екран: Да
 • УВ стерилизација: Да
 • Ултразвук: Да
 • Замена MIF филтер 1
 • Четка за чистење 1
Истражете повеќе производи
Претплата

Претплатете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас